Danmarks billigste pillefyr

- Scotte Blackstar 16 kW

Fra 37.995-

inkl. standard montering, moms og levering

  • Vi har solgt mere end 10.000 pillefyr
  • Dansk produceret
  • Prisgaranti - de billigste i Danmark

Indtast dine oplysninger,
og modtag et uforpligtende tilbud

Eller ring på tlf. 29 92 60 00

Vi svarer dig indenfor 24 timer

Scotte Blackstar Plus Fumus
10 kW pillefyr

Pris fra 49.995,-
inkl. standard montering, moms og levering

Hos Dansk VVS Center anbefaler vi det dansk produceret Scotte Blackstar Plus Fumus pillefyret, da det nemt tilpasser sig dit eksisterende anlæg samt dine behov, hvilket gør overgangen fra din eksisterende til nye varmekilde nem for dig.
Systemet i et Scotte Blackstar Plus Fumus 10 kW pillefyr tilpasses dit eksisterende anlæg og behov, og på grund af styringen tilpasser fyret sig dit varmebehov – også selvom dit behov kan variere mellem sommer og vinter. Ved hjælp af el-tændingen slukker og starter pillefyret selv, så du ikke er nødsaget til at tage hensyn til temperaturerne hver dag. Scotte Blackstar Plus Fumus pillefyr styring er altså modulerende, hvilket gør hverdagen nemmere for dig.
Den udvikling, der har været inde for pillefyr, er konstant og fortsætter formentlig. Det er derfor en fremtidig investering at investere i træpillerne allerede i dag.

Hvad siger vores kunder

Læs alle vores anmeldelser her

Store besparelser med et pillefyr

Type af fyr
Virkningsgrad
Forbrug pr. år
Årlig udgift
Pris olie/træpiller
Oliefyr fra 1993
75%
2.800 liter olie
28.600 kr.
1000 liter olie: ca. 10000,- *
Pillefyr
83%
5,2 ton
10 - 11.500,-
1 ton piller: 1.900 - 2.220,- *
* Priserne afhænger af kvalitet og mængde.

Lad os ringe dig op

Er du i tvivl om hvilken løsning der passer til lige netop dit behov? Så lad os ringe dig op, og give dig en professionel rådgivning.

Flere grunde til at vælge Scotte Blackstar

Scotte Blackstar Pillefyr bygger på en gennemprøvet teknologi, som er medvirkende til, at dit pillefyr virker som det skal. Derudover er fyret nemt af vedligeholde, så der ikke samler sig skidt, men du i stedet kan rense og rengøre maskinens indvendige maskineri nemt og bekvemt.
Hos Dansk VVS Center anbefaler vi Scotte Blackstar pillefyret, da det nemt tilpasser sig dit eksisterende anlæg samt dine behov, hvilket gør overgangen fra din eksisterende til nye varmekilde nem for dig.

Få det hele – og lidt ekstra – med et træpillefyr

En af de mange grunde der findes for at vælge et træpillefyr er, at træpiller er mere effektive end brændeovne. Ydeevnen ved et pillefyr er meget høj, og derfor får man meget for pengene, når man bruger træpiller som sin primære varmekilde.
Afbrænding af træpiller forurener heller ikke så meget som andre løsninger inden for varmekilder, og derfor er der mange, der vælger et træpillefyr, da denne løsning er mere miljørigtig – og ikke nok med det, så er det også billigere at fyre op med træpiller end med eksempelvis olie.
I dag er pillefyret også blevet nemmere at benytte, da mange af funktionerne i dag er automatiske – modulerende, eksempelvis – så forbrugerens arbejde er minimalt. Udover anvendelsen er de også blevet nemmere at vedligeholde, hvilket betyder meget for holdbarheden af maskinen. Vedligeholder man den, så kan man se frem til at have den i mange år frem. I takt med teknologien kan pillefyret nu også styres via intelligente løsninger såsom fjernstyring via internettet og mobiltelefonen samt styres ved hjælp af husets varmekredse.

Er du stadig i tvivl?

Udfyld vores formular, og lad os rådgive dig
til en løsning tilpasset dig

Indtast dine oplysninger, og
modtag et uforpligtende tilbud

Eller ring på tlf. 2992 6000

Vi svarer dig indenfor 24 timer