Billigt Scotte Blackstar 10kw Pillefyr med levering og montering

Scotte Blackstar pillefyr 10 kW

- Danmarks billigste pillefyr

30.995,-

inkl. montering og levering

– Danmarks billigste pillefyr med prisgaranti og 5000,-  i skrotningspræmie.
Nogle af de ting som vi kan stå inden for er:

  • Vi har Installeret mere end 10.000 pillefyr
  • Betroet af vores leverandører
  • Prisgaranti - de billigste i Danmark

Hvad siger kunderne?

Vi købte et “Blackstar” pillefyr til huset – søren havde anbefalet og vi har ikke fortrudt vores valg:-D det bedste vi nogensinde har investeret i af ting til vores hus:-D

Dorthe Sivgaard Hansen

Roskilde

Scotte Blackstar 10 kW – et pillefyr ud over det sædvanlige

Systemet i et Scotte Blackstar 10 kW pillefyr tilpasses dit eksisterende anlæg og behov, og på grund af styringen tilpasser fyret sig dit varmebehov – også selvom dit behov kan variere mellem sommer og vinter. Ved hjælp af el-tændingen slukker og starter pillefyret selv, så du ikke er nødsaget til at tage hensyn til temperaturerne hver dag. Scotte Blackstar pillefyr styring er altså modulerende, hvilket gør hverdagen nemmere for dig.

En anden fordel ved dette pillefyr er, at det har en askeskuffe, der kan indeholde op til 20 liter. Det betyder, at du ikke behøver at tømme den i tide og utide – men typisk efter 2-3 tons træpiller.
Scotte Blackstar Pillefyr 10kw bygger på en gennemprøvet teknologi, som er medvirkende til, at dit pillefyr virker som det skal. Derudover er fyret nemt af vedligeholde, så der ikke samler sig skidt, men du i stedet kan rense og rengøre maskinens indvendige maskineri nemt og bekvemt.

Hos Dansk VVS Center anbefaler vi Scotte Blackstar pillefyret, da det nemt tilpasser sig dit eksisterende anlæg samt dine behov, hvilket gør overgangen fra din eksisterende til nye varmekilde nem for dig.

Få det hele – og lidt ekstra – med et træpillefyr

En af de mange grunde der findes for at vælge et træpillefyr er, at træpiller er mere effektive end brændeovne. Ydeevnen ved et pillefyr er meget høj, og derfor får man meget for pengene, når man bruger træpiller som sin primære varmekilde.

Afbrænding af træpiller forurener heller ikke så meget som andre løsninger inden for varmekilder, og derfor er der mange, der vælger et træpillefyr, da denne løsning er mere miljørigtig – og ikke nok med det, så er det også billigere at fyre op med træpiller end med eksempelvis olie.

I dag er pillefyret også blevet nemmere at benytte, da mange af funktionerne i dag er automatiske – modulerende, eksempelvis – så forbrugerens arbejde er minimalt. Udover anvendelsen er de også blevet nemmere at vedligeholde, hvilket betyder meget for holdbarheden af maskinen. Vedligeholder man den, så kan man se frem til at have den i mange år frem. I takt med teknologien kan pillefyret nu også styres via intelligente løsninger såsom fjernstyring via internettet og mobiltelefonen samt styres ved hjælp af husets varmekredse.

Den udvikling, der har været inde for pillefyr, er konstant og fortsætter formentlig. Det er derfor en fremtidig investering at investere i træpillerne allerede i dag.

Hvad siger kunderne?

Jeg har handlet et par gange hos Dansk Vvs Center og er fuldt ud tilfreds. Er hvergang blevet mødt af kompetent personale og har fået hvad jeg har brug for, til den rigtige pris.

Bo Aaen

Asaa