Kundeudtalelser

Hos Dansk VVS Center vil vi altid gøre hvad vi kan for at give vores kunder en tryg og professionel oplevelse. Vi går ikke ned på kvalitet og service.

  • Altid god service og vejledning
  • Prisgaranti på alt
  • Alle priser inkl. levering og montering
  • 100% tilfredshed

Hvad siger vores kunder

Læs alle vores anmeldelser her
"Super god og effektiv vejledning. Service i top. Det høje faglige niveau er ikke til at tage fejl af. Den største anbefaling herfra."
man_icon
Marianne Kaiser
"MGM junior pillefyr fra Dvcenter installeret maj 2015 pænt udført arbejde og fungeret fint i 3 år nu. Det har været en god oplevelse at have med dette firma."
man_icon
Laurits Danielsen
"Jeg har haft en rigtig god oplevelse med dansk vvs center jeg skulle have lavet væghængt toilet samt gulvarme og diverse vvs installationer som blev lavet til UG med pil op og en kanon god service"
man_icon
Mathias Airas
"Flyttede i hus i en lille by alene med mine 3 børn. Huset havde nogle mangler/fejl, bla gammel tilkaldet blandingsbatteri i bruseren, utæt vandhane i køkkenet, der var byttet om på kold og varm vand. Kiggede på krak for at finde et firma i nærheden der kunne hjælpe og fandt DVCenter. Fik fat i en sød sekretær, der fortalte at de normalt ikke ordnede sådan nogle ting, men at de havde en montør i området, som hun ville få fat i og se om han kunne klare opgaven. 10 min efter ringede hun tilbage, og sagde han kunne komme forbi senere samme dag og lave tingene. Fantastisk service og hurtig ekspedition. Tusinde tak for hjælpen :)"
man_icon
Anja Petersen
"Vores gamle pillefyr stod af efter 13 år og lige op til julen 2018! Efter vi kontaktede DVCenter gik det stærkt! Vi ringede onsdag og torsdag eftermiddag kl 15.30 var der installeret et helt nyt BlackStar pillefyr samt en ny vandvarmer/beholder og alt virkede/virker perfekt! Vi kan kun på det varmeste anbefale Dansk VVS Center og giver derfor 5 stjerner for en fantastisk positiv oplevelse!"
man_icon
Jan Holsting
"Jeg har handlet flere gange hos DVCenter og anbefalet venner at, det er der de skal købe anlæg mv, og det har været perfekt hver gang. Hvis der har været en del, der har været i restordre, så er der blevet ringet om det var ok den kom med posten dagen efter, og altid leveret dagen efter, somme tider før fragtmanden. Så vil anbefale DVCenter, du finder ikke et firma der lytter til kunderne som dem, og vejleder kunden rigtig første gang."
man_icon
Jørn Bunk
"Det var super god vejledning vi fik da vi skulle gå fra vores gamle oliefyr til pillefyr. Skønt med hurtig levering og montering. Vi vil til hver en tid anbefale dette firma."
man_icon
Mette Hansen
"Altid super service! Super service og hurtig levering! Kan varmt anbefale at handle her!"
man_icon
Jeppe Dyrby
"Jeg har kun været i forbindelse Dvcenter en gang og de reagerede hurtigt og tilfredsstillende på min forespørgsel. Jeg kan sagtens se mig selv benytte firmaet en anden gang."
man_icon
Steen Skov Madsen
"Vi købte et "fuma" armatur til køkkenet - sådan et med kogende vand integreret i almindelig vandhane:-D søren havde anbefalet og vi har ikke fortrudt vores valg:-D det bedste vi nogensinde har investeret i af luksus ting til vores køkken :-D."
man_icon
Dorthe sivgaard Hansen
"Super dejligt at opleve at man rent faktisk kan få hjælp til det som man har brug for, at man bliver forstået og der kan hjælpes og vejledes på et sprog så selv jeg kan forstå det :)"
man_icon
Pia Asta Hjorth Johansson
"Jeg har handlet et par gange hos Dansk Vvs Center og er fuldt ud tilfreds. Er hvergang blevet mødt af kompetent personale og har fået hvad jeg har brug for, til den rigtige pris."
man_icon
Bo Aaen

Er du stadig i tvivl?

Udfyld vores formular, og lad os rådgive dig
til en løsning tilpasset dig

Indtast dine oplysninger, og
modtag et uforpligtende tilbud

Eller ring på tlf. 2992 6000

Vi svarer dig indenfor 24 timer