Dansk unik varmepumpe fra DVI Energi

- DVI’s varmepumper ligger i top på Energistyrelsens liste

Ring på tlf. 29 92 60 00

Eller indtast dine oplysninger, og modtag et uforpligtende tilbud

Vi svarer dig indenfor 24 timer

Fra 104.495,-

inkl. standard montering og levering

Dansk håndværk & design

Varmepumper fra DVI Energi udvikles, designes og produceres i Nordjylland af danske håndværkere og specialister. Varmepumperne er udviklet specielt til det danske klima, der stiller store krav til materialevalg.

Varmepumperne er beklædt med kvalitetskabinet, der er fremstillet i saltvandsbestandigt aluminium, som er affedtet, primet og lakeret. Dette er den mest holdbare løsning også til kystnære områder.

Vedvarende energi fra luften

DVI har mere end 35 års ekspertise med udvikling af varmepumpeløsninger af højeste kvalitet fra vedvarende energikilder.
Den energivenlige varmeløsning, der sikrer effektiv udnyttelse af varmeenergien, giver dig varme i huset og varmt vand året rundt. Selv på de kolde frostramte dage er du sikker på, at der er lunt og godt inden døre. Og så kan den energibesparende varmepumpe ses på din varmeregning!

En varmepumpe fra DVI Energi er ikke en hyldevare, men en løsning, der skræddersyes til din bolig og dit behov. Den gode rådgivning fra fagfolk er en forudsætning for, at du får den rigtige løsning. Derfor begynder din beslutning altid med en samtale med én af vores forhandlere.
Boligstørrelse
Tilskud
Under 75 m2 - 100 m2
22.000,- kr
101 m2 - 150 m2
24.000,- kr
151 m2 - 200 m2
26.000,- kr
201 m2 - 250 m2
28.000,- kr
251 m2 - 300 m2
30.000,- kr
Over 300 m2
31.000,- kr

Nyt tilskud til Varmepumper

Når du vælger en varmepumpe, så hjælper du også til en grønnere fremtid. Derfor kan du som boligejer der skifter til varmepumpe også få en række tilskud med.

Sparenergi har lavet en oversigt over, hvor meget i tilskud du får, ud fra hvor stor en bolig du har. 

Find din boligstørrelse til venstre i tabellen og se hvor meget i tilskud du kan få, ved at skifte til en varmpumpe!

Hvad siger vores kunder

Læs alle vores anmeldelser her

Sådan fungerer en varmepumpe

Luft-til-vand varmepumpen udnytter varmen i udeluften og genbruger den til at opvarme både boligen og brugsvandet. Varmepumpens evne til at overføre energi fra et lavt temperaturniveau til et højt gør, at den selv ved minus 20 grader kan udnytte luften som energikilde til opvarmning af bolig og vand.

Hvorfor vælge en varmepumpe?

  • Mindre varmeregning
  • 50% mindre CO2
  • Godt indeklima
  • Dansk produkt
  • Ingen legionella
  • Lang levetid
  • Minimal vedligeholdelse
  • 6 års garanti

Kvalitet med garanti

En varmepumpe fra DVI Energi er et kvalitetsprodukt. Derfor er der naturligvis 6 års garanti.

Det eneste du skal gøre, er at få et årligt eftersyn af din varmepumpe, så du er sikker på, den altid kører optimalt.

Lad os ringe dig op

Er du i tvivl om hvilken løsning der passer til lige netop dit behov? Så lad os ringe dig op, og give dig en professionel rådgivning.

3 gode grunde

Ekstrem støjsvag!

DVI Energis varmepumpe benytter den nyeste teknologi for støjsvagt design, Derfor er den næsten lydløs, så du kan placere den tæt på dit hus - eller hængekøjen - uden støjgener.

6 års garanti

En varmepumpe fra DVI Energi er et kvalitetsprodukt. Derfor giver vi 6 års garanti på varmepumper til private boliger. Du har også mulighed for at udvide garantiperioden.

I top hos Energistyrelsen

DVI’s varmepumper ligger i top på Energistyrelsens liste over de mest energieffektive varmepumper på det danske marked og overholder alle lovkrav.

En intelligent måde at tænke opvarmning på

DVI’s varmepumpe er forsynet med en intelligent styring, der automatisk indstiller sig på den optimale og mest energiøkonomiske drift. Som standard regulerer vores varmepumpe temperaturen automatisk i forhold til udetemperaturen, hvorimod det varme vand holdes ved en konstant temperatur. Natsænkningsfunktionen og ugeplan for varme og vand sikrer et minimalt strømforbrug.

Vores varmepumpe kan desuden kombineres med solvarme eller solceller. Kombinationen sikrer dig det lavest mulige elforbrug til opvarmning – og dermed reduceres udledningen af CO2 yderligere.

Tag styringen over varmen

Med DVI varmepumpe Smart Control har du adgang til dit anlæg overalt via smartphone, tablet og computer.

Du kan styre temperaturen, når du er i sommerhuset, så du sparer på varmen, mens du er bortrejst, men kommer hjem til en varm bolig. Du kan styre både rumtemperatur og varmt vand samt alle andre indstillinger, præcis som stod du ved siden af varmepumpe anlægget.

Er du stadig i tvivl?

Udfyld vores formular, og lad os rådgive dig
til en løsning tilpasset dig

Indtast dine oplysninger, og
modtag et uforpligtende tilbud

Eller ring på tlf. 2992 6000

Vi svarer dig indenfor 24 timer